Content1 | col2

Team Sepura for alltid

Publisert: 27.06.2012 | av Fred Voldset
Etter noen dager med etterarbeid etter sist lørdags eventyrlige finale, avsluttes med dette prosjekt Østfold Express Road Train og satsingen mot Lillehammer-Oslo 2012. Som beskrevet tidligere så har det vært et fantastisk prosjekt, på så mange ulike nivåer. Én ting står imidlertid frem foran alt annet, og det er hvordan hver enkelt har latt egne behov vike for lagets behov. Eller mer presist - guttas behov har blitt synonymt med lagets behov.

Helt avslutningsvis vil jeg forsøke å billedliggjøre dette med én av flere små beretninger fra hva som egentlig skjedde de siste få milene mot Oslo på lørdag. Jeg mener den fanger essensen ved hele prosjektet.

Som planlagt gikk vi hardt inn i Frognerbakkene. Rulla hadde da blitt kraftig forminsket i noen mil allerede. Flere av oss var helt på grensen av å måtte slippe allerede i inngangen, bl.a. gjaldt dette Jens Andre Bønøgård. Mot toppen var det klart at strikken kom til å ryke. Det ser Spartacus Gjellebæk og han velger å risikere egen "overlevelse" ved å gi Jens Andre flere skyv opp mot toppen. "Du skal over - vi trenger deg i rulla over toppen", er beskjeden. Jens Andre kommer seg over - han kan ihvertfall ikke slippe nå!

Noen minutter senere dundrer vi inn i bunnen av Gjelleråsen og vi flyr nå. Alt skal ut og dette er siste hinder. Jeg er der jeg har vært en stund - i kjelleren. Rune ser det og forsøker å peppe meg opp. Det hjelper, men halvveis oppe i bakken skjønner jeg at dette ikke kommer til å gå. Akkurat da, idet jeg er i ferd med å slippe hjulet til det som er igjen av fronten, skjer det. Jeg får to-tre skyv og en klar beskjed: "Du SKAL over! Vi må ha deg i rulla inn mot mål!". Det er Jens Andre. Hvor han henter kreftene fra nå, forstår jeg ikke, men han satser det han har og sørger egenhendig for at jeg kommer meg over. Som Spartacus kunne han ha valgt å sikre seg. Han velger heller laget. Resten er, som de sier, historie.

Så, takk til dere ALLE gutter! Takk for opplevelsen og samholdet. Jeg kommer aldri til å glemme det.

På vegne av Team Sepura ønsker jeg alle en riktig god sommer!

Hilsen Fred

Team Sepuras film fra før, under og etter Lillehammer-Oslo kan ses her:

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner