Content1 | col2

Klubbene

Team Sepura ville ikke ha blitt en realitet uten klubbene i Østfold, og det har vært et krav at rytterne skal stå som medlem i en av disse.

Sarpsborg SK

Sarpsborg SK er en sykkelklubb for alle i Sarpsborg og omegn, uansett alder. Ta gjerne kontakt dersom du har har spørsmål om klubben og dens aktiviteter!
Hjemmeside »

Halden CK

Halden CK er en sykkelklubb for alle i Halden og omegn, uansett alder. Ta gjerne kontakt dersom du har har spørsmål om klubben og dens aktiviteter!
Hjemmeside »

Moss CK

Moss Cykle Klubb er — som navnet sier — et samlingspunktet for alle sykkelinteresserte i Moss og omland. Vi ønsker alle velkommen - og har store forventninger til de som ønsker å delta i et fellesskap, der de drivende krefter er sykkel, en sunn sjel og et sosialt vesen. Ønsker du å melde deg inn i klubben?
Hjemmeside »

Fredrikstad SK

Fredrikstad Sykkelklubb er den lokale sykkelklubben i Fredrikstad med ca. 100 medlemmer. Vi er en middels stor klubb i landsmålestokk, men har stor aktivitet både når det gjelder antall ryttere, egne arrangementer og sosiale tiltak.
Hjemmeside »

Skjeberg CK

Skjeberg Cykleklubb ble formelt stiftet høsten 2010. Vi har geografisk tilhørighet i gamle Skjeberg kommune, og ønsker å bidra med et positivt aktivitetstilbud for alle uansett ambisjonsnivå i lokalmiljøet. Vi har som et overordnet mål å skape et godt sosialt miljø med fokus på samhold og mestring.
Hjemmeside »

CK Øst

Klubbens visjon er ”å være en sykleklubb for tursyklister og mosjonister med tilbud om trening og konkurranser i et godt miljø for alle”.
Hjemmeside »

Smaalenene SK

Ta gjerne kontakt dersom du har har spørsmål om klubben og dens aktiviteter!
Hjemmeside »
 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner