Content1 | col2

Sponsorer

Team Sepura ville ikke ha blitt en realitet uten våre sponsorer

Sepura

VHF Communication ble etablert i 1982 og har siden da jobbet utelukkende med radiokommunikasjon. Selskapet er 100% norsk eid. Vi er generalagent for Icom i skandinavia og distributør av Sepura i Norge.
Hjemmeside »

Kenwood

Kenwood er leverandør av profesjonelle radiosystemer. Blant annet den anerkjente digitale serien Nexedge® som er klar for fremtidige ”multi-site” sambandsløsninger.
Hjemmeside »

Icom

Icom er en av verdens mest anerkjente radiomerker og har i over 50 år levert høykvalitets analoge og digitale radiosamband til profesjonelle og kommersielle aktører i over 80 land worldwide.
Hjemmeside »

MarkedsPartner

MarkedsPartner er et interaktivt byrå med fokus på design og utvikling av nettsteder, strategisk rådgivning, online markedsføring, søkemotoroptimalisering samt tradisjonelle tjenester innen tekst og reklame.
Hjemmeside »

Maersk Line

Maersk Line is the core liner shipping business of the A.P. Moller – Maersk Group, and the leading container shipping company in the world.
Hjemmeside »

Vitargo

Norwegian Fitness AS er distrubutør og importør av GASP og Better Bodies treningsklær, Harbinger hansker, samt kosttilskudd fra VITARGO, Nanox, In2Zym og Strength.
Hjemmeside »

Inverse

Inverse tilbyr teamtøy av topp kvalitet fra Europas ledende teamtøydesignere, til lave priser og med rask levering.
Hjemmeside »

Ringer Drink+

Ringer Drink+ er et elektrolyttkonsentrat beregnet til bruk ved krevende fysiske anstrengelser. Ringer Drink+ er utviklet av Fresensius Kabi, et globalt, markedsledende selskap som har spesialisert seg på ernæring, væsketerapi og medisinske tjenester.
Hjemmeside »

Havnealliansen

Moss Havn KF, Borg Havn IKS og Horten Havnevesen KF danner Havnealliansen.
Hjemmeside »

Catlike

Catlike er en spansk produsent av sykkelhjelmer, og de leverer et bredt utvalg av modeller til både mosjonister og verdensmestere.
Hjemmeside »
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner